Khamis, 7 Julai 2011

PARA JAMALUDIN

Today
salam
kak
apa khabar
wslm dik =)
tak bp sihat
skt gigi
hihi
eyhhh
dah makan ubat dah
lum. pas mkn kang kot dik
adk sht?
sehat je kak
tgh berperang dengan SPM
ahhaa
takut
haha
all the best dik
boleh tu. takpe
akak 3 a je masuk u
hihik!
oke peww
na dpt 1A pun kne banyak usha
kak mcm mane na wat perubahan yang postif
semua bnda pun kena usaha
perubahan psitif ea..
tanpe negatif dtg pengaruh balik
first2, kena positif dgn tuhan dlu
smbhyg smua kena jaga
insyaallah hal2 lain tuhan akan tlg
=)
:)
INSYAALLAH
adik tengah berusaha
bgus
dugaan kalau tuhan bg, dia mst bg cara selesaikan jugak
tp kalau dia bg kita lalai dgn keseronokan, itu yg plg tkut
tkut takde peluang utk berubah
tp kalau adik nak berubah, thats good for you
=)
brubh krn dri sdri
bkn org lain
sedang mencuba tp na terus mencuba sampai terus berubah
na berjaya dengan jalan ALLAH
9:56am
good
akak pun pnah lalai
n cuba nak berubah jugak
sama2 la ea =)
oke
manusia kan
positif negatif perkara biasa
btul
kita kena tahu mana satu yg elok la
DIE CANTIK SELALU BACE BLOG DIE..DIE COOL WALAUPUN TA PERNAH JUMPE.DIE PAKAI TUDUNG.NA JADI MACAM DIE.
MACAM BIASE
doakan saya semua

1 ulasan:

  1. alaaaa....terharu aaa...
    sobs3!!
    terima kasih dik. <3 <3

    BalasPadam